DLF Kreds 51 - Nyhedsbrev/hjemmesideadm.: Lars Levin Andersen, llan@dlf.org

DLF holder medlemskonference for dig.

Her er der et godt tilbud til dig og nogle af dine kolleger, hvis I vil trække en weekend ud af kalenderen i foråret 2017 og få ny inspiration til at gøre en forskel på jeres arbejdsplads. I vil blive inspireret, få debatteret, blive opfordret til at handle lokalt og møde kolleger fra hele landet, men husk frist er d. 18/12.

 

Indhold
Konferencerne afholdes under titlen ”Professionens stemme og fælles forandringer”. Temaerne er valgt, fordi vi mener, at den fagprofessionelle stemme skal styrkes, og at det lokale sammenhold er vigtigt for at opnå positive forandringer på egen hverdag. 

Temaer 

Hvorfor er den fagprofessionelle stemme under pres, og kan den revitaliseres? Få desuden kendskab til strategiske værktøjer, der kan få fællesskabet til at medvirke til positive forandringer af dagligdagen, og drøft foreningens politik; herunder et kommende folkeskoleideal.

 

Beskrivelse

Tilbring en weekend på et af vores smukt beliggende konferencecentre. Vi skaber rum for refleksion og debat, så din hverdag kan bringes i spil. Du vil også blive inspireret til, hvordan du selv kan være med til at påvirke din arbejdsplads sammen med dine kolleger.

 

Medlemskonferencerne foregår i en vekselvirkning mellem oplæg, refleksion, gruppedrøftelser og workshop, hvor der lægges vægt på dialog og meningsudveksling og ikke mindst din deltagelse.

 

Hovedstyrelsesmedlemmer er konferenceværter og præsenterer også foreningens politik på området og inviterer til debat om et folkeskoleideal og andre aktuelle fagpolitiske emner.

 

Varighed og tilmelding

Konferencerne starter om lørdagen kl. 11.00 og slutter om søndagen kl.12.30 med efterfølgende frokost. Du skal kunne deltage i hele forløbet. Der kan maksimalt deltage 7 fra samme arbejdsplads, og du må ikke have deltaget på en medlemskonference inden for de seneste to kalenderår. Konferencerne afholdes følgende datoer:

  • Den 4. - 5. marts 2017. Sinatur Hotel Skarrildhus

  • Den 18. - 19. marts 2017. Sinatur Hotel Gl. Avernæs

  • Den 1. - 2. april 2017. Sinatur Hotel Gl. Avernæs

 

Du ansøger ved brug af dette link. Vi skal have modtaget ansøgningen senest søndag d. 18. december 2016. Du vil umiddelbart efter juleferien få besked om, hvorvidt du er optaget.

Please reload

Please reload

Arkiv
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now