top of page

OK18


Vi er også godt i gang med OK18. Som I måske har læst i Folkeskolen, så havde KL inviteret Anders Bondo og de øvrige forhandlere for lærerne til et første møde i mandags. Dette er sandsynligvis sket på baggrund af det brev, som en række formænd for de øvrige faglige organisationer i oktober sendte til KL og Moderniseringsstyrelsen, hvori, de skriver, at” de forventer, at der bliver optaget reelle, frie og fair forhandlinger med organisationerne på undervisningsområdet med henblik på at kunne indgå en aftale om arbejdstid.”

Her i kredsen gør vi følgende for at orientere medlemmerne om forhandlingerne:

  • D. 22. januar afholder vi sammen med Kalundborg og Holbæk lærerkredse et medlemsmøde i Svinninge, hvor Anders Bondo kommer og orienterer.

  • Kredsen deltager i faglige klub-møder på alle afdelinger i januar/februar

  • Fredag eftermiddage i januar kommer kredsstyrelsen rundt på besøg på fire afdelinger, Grundtvigsvej, Højby, Asnæs og Hørve. Formålet er at øge informationen om forhandlingerne og hjælpe TR på afdelingerne med at udbrede den viden til kollegerne. Den nøjagtige plan for besøgene står her på hjemmesiden, og alle er naturligvis velkomne.

  • Kredsen afholder løbende TR-møder for at informere TR, evt. med deltagelse af et hovedstyrelsesmedlem

Fredagsbesøg:

Fredag d. 5. januar: Grundtvigsvej kl. 15-16 (for UCO, Billesvej, Egebjerg og Grundtvigsvej)

Fredag d. 12. januar: Højby kl. 14-15.30 (for Odden og Højby)

Fredag d. 19. januar: Asnæs kl. 14-15.30 (for Vig og Asnæs)

Fredag d. 26. januar: Hørve kl. 14-15 (for Fårevejle og Hørve)


Arkiv
bottom of page