top of page

Årsmøde i fraktion 4 (pensionisterne)


Årsmødet for kredsens fraktion 4 medlemmer blev vanen tro afholdt på Hotel Højby Sø.

Inden årsmødet gik i gang, holdt geopark manager Ninna Lemkow et inspirerende og levende foredrag om planerne for Geopark Odsherred.

Hvis man kun kendte til geoparken gennem det, man har kunnet læse i aviserne, var det virkelig en øjenåbner. Der sker utrolig mange spændende ting, og geoparken er p.t. den eneste i Danmark.

Så man kan kun opfordre til, at man benytter sig af de mange muligheder, der er; dels af professionel viden, man kan trække på, og dels af den dejlige natur, som findes i Odsherred.

På årsmødet fortalte vore to repræsentanter i det forpligtende kredssamarbejde; Annie og Jan Erik, om arbejdet i denne gruppe og arbejdet på landsplan. Der er mange gode diskussioner, og kredsene udveksler erfaringer og henter inspiration til det lokale arbejde .

Der blev orienteret om, hvad der sker i fraktion 4 lokalt. Om den årlige rejse, der desværre i 2017 måtte aflyses p.g.a. for få deltagere. Om sommerudflugten, der sidste år gik til Skåne. Efterårsturen, der gik til FN. Byen og Designmuseet og om teaterarrangementet samt litteraturkredsen.

Kredsformand Christina Even og kredsstyrelsesmedlem Vibeke Nielsen fortalte om aktuelle ting fra kreds 51.

Under åbent punkt fremførte deltagerne gode ideer til fremtidige arrangementer.

Fraktion 4 udvalget har efterfølgende afholdt møde og fastlagt arrangementer for skoleåret 17/18.

Så vi kan kun opfordre til, at man går ind på kredsens hjemmeside og noterer datoerne for disse


Arkiv
bottom of page